2014. március 19., szerda

Ne hagyd figyelmen kívül!

FONTOS KÖZLEMÉNY!

Sziasztok mókuskák!:3
Mivel nem nagyon kapunk visszajelzéseket komiba, hogy jó e a blog vagy borzasztó... Úgy döntöttünk, hogy az új rész minimum 15 komi után érkezik! 
Ha esetleg nem lesz meg a komi akkor nem tesszük fel az új részt!
Ez azért már elvárható, hisz több mint 10 rész van fent és 1 komi...1 KOMI. .. ez elbizonytalanít minket.
Most a ti kezetekben van a döntés. 

Szeretnétek még olvasni vagy nem?

U.i: Ha nem azt is közzé tehetitek! xx

7 megjegyzés:

  1. EN NAGYON szeretem a blogot.Nincs ertelme varni 15 megjegyzesig.Ne azert ird a sztorid hogy kommenteljenek.FOLYTASD!Valahol meg vannak olyanok akik csak olvassak de nem pipalnak sem kommentelnek.En sem szoktam de mindig olvasom a blogot.Most az egyszer kommentelek.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen.. nem is azért írjuk, hogy olyan sokat komizzanak csak senki nem írt és elbizonytalanodtunk és azt hittek, hogy nem tetszik senkinek. Szóval jól esne ha azért páran írnának megjegyzést. :) ♥

    VálaszTörlés
  3. Írjátok, nekem nagyon bejön! És tényleg vannak olyan olvasók, akik nem komiznak (én sem eddig). Mostantól mindig fogok komizni.

    VálaszTörlés
  4. Hello! :)
    Szerintem ne hagyjátok abba, nagyon jó!
    Plusz egy feliratkozóval bővültetek!!

    VálaszTörlés
  5. szerintem nyugodtan írhatjátok tovább a blogot. attól mert nem mindig írunk vagy pipálunk a részekhez.. az még nem azt jelenti hogy nem tetszik nekünk. van aki nem szeretne írni. sztem legyen elég 3-4 komment :)

    VálaszTörlés
  6. Attól, hogy nem írnak komit írjátok tovább. Én is ilyen helyzetben vagyok, így megértelek titeket. Sajnálom, hogy nem komizok, de nincs időm, három részt szoktam egyszerre el olvasni, mert csak így jutok el ide, hogy olvassam.
    Megjegyzem csak 9 rendszeres olvasótok van, így egy kicsit sok ez a 15 komi.
    Folytassátok és hígyjétek el, jó a blogotok, megéri folytatni. Az sem baj, ha csak magatoknak írjátok, mint már említettem hason a helyzetem és még mindig nem adtam fel csak gyarapítottam a blogomat és még nyitottam blgokat, sőt még tervezek nyitni.
    Ilyenkor arra gondoljatok, hogy ne hagyjátok cserbe azokat akik rendszeres olvasóitok, akiknek nincs google fiókuk, de olvassák. Gondoljatok arra, hogy hány embert hagynátok cserben.
    Várom az új részt! ♥
    xx, Amelia S. ♥

    VálaszTörlés
  7. Nem baj, hogy nincsenek komik akik olvassák tudják, hogy írtó szuper. Én nagyon nagyon szeretem és olyan jól leírjátok. Sztem érdemes tovább írni és én imádom <3 <3 <3

    VálaszTörlés